full screen header

2015-09-17 / 20:52:00

Om mig

Allmänt

Molly Rebecca Waern är mitt namn, och det är jag som driver denna bloggen. Jag är bosatt i Småland, är 18 år gammal och går just nu mitt tredje och sista år på gymnasiet där jag pluggar Estetik och Media. En linje där jag får jobba med två av mina stora intressen - nämligen design och foto. 
 
Foto är något jag hållt på med i flera år nu och fortfarande brinner för, och det är just det denna bloggen är till för - att visa upp mina bilder. Det ni främst kommer få se är bilder från min vardag samt hästbilder, då hästar är något annat som ligger mig varmt om hjärtat. För 5 år sedan hade jag min första lektion på ridskolan, och att börja rida är utan tvekan något av det bästa jag gjort! Därför är även att fota hästar det roligaste jag vet, och det jag allra helst fotar. Min önskan är att börja fotografera mer på hästtävlingar och utvecklas mer på den fronten.
 
Design är även något jag är väldigt intresserad av, och jag har i flera år hållit på med bloggdesign. Tidigare har jag bedrivit bloggdesignförsäljning, dock blir det inte mycket sådant längre eftersom det tar en hel del tid. Men då det är något jag fortfarande tycker är kul kan jag tänka mig att designa bloggdesigner åt andra då och då om jag känner att jag har tid och lust för det, så är ni intresserade så är ni alltid välkomna att kontakta mig!
 
Kort sagt kommer ni i min blogg få en inblick i min vardag som består av hästar, foto, mat, kläder, träning, shopping, mat och ja.. lite allt möjligt. Enjoy helt enkelt, och hoppas ni stannar!

0 COMMENTS